Centru de afaceri

Centrele de afaceri, în general, oferă spații de lucru, săli de conferințe, echipament de telecomunicații, spații pentru evenimente de socializare, dar și asistență antreprenorială. Centrele de afaceri sunt de obicei plasate în centrul orașului sau în apropiere. Închirierea unei clădiri separate, va fi cel mai probabil imposibilă într-un astfel de loc sau prețul final va depăși în mod considerabil bugetul planificat. Închirierea unui birou într-un centru de afaceri rezolvă problema căutării unui birou în clădiri deja aglomerate, și asta la un preț relativ accesibil.

Centrele de afaceri investesc resurse enorme în crearea unei imagini favorabile pentru partenerii lor de prestigiu. Atunci când închiriați un birou într-o astfel de clădire, afacerea dumneavostră preia automat toate caracteristicile pozitive ale centrului și ale chiriașilor săi. Și identificarea amplasării biroului este în beneficiul dumneavoastră - potențialii cumpărători sau parteneri vă vor găsi cu ușurință, pentru că ei știu exact unde se află cele mai mari centre de afaceri din oraș.

Închirierea sau cumpărarea propriilor birouri, mai ales dacă nu aveți nevoie de ele pentru o activitate de zi cu zi intensă, poate fi foarte costisitoare pe termen lung. În schimb, un birou virtual este mult mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră, deoarece veți avea exact spațiul necesar pentru procesele de afaceri uzuale.

Centrul nostru de afaceri oferă o locație convenabilă pentru întâlniri de afaceri, conferințe, seminarii de instruire și alte tipuri de activități de afaceri. Locația oferă acces la transportul public.

Dacă aveți nevoie de un birou privat, un birou comun, o sală de ședințe sau dacă doriți să configurați un birou virtual, vă punem la dispoziție toate resursele necesare pentru a vă ajuta să începeți activitatea. Centrul de afaceri asigură necesitățile operaționale și de reprezentare a angajatorilor și a angajaților companiilor dinamice care activează pe piața elvețiană.