Servicii de trust

Un birou de familie elvețian este conceput pentru a acționa în calitate de mandatar sau de a lua un alt rol în trust. Toate tipurile de active pot fi deținute de un trust, deoarece acestea sunt instrumente excelente pentru a proteja veniturile și viața privată, și sunt conforme cu planificarea fiscală. Trusturile sunt folosite de numeroase familii bogate și bine cunoscute din întreaga lume, și sunt adesea sugerate de către birourile lor de familie, ca o modalitate de separare a unora sau a tuturor activelor lor. Un trust poate fi cel mai bine descris ca fiind un aranjament juridic prin care deținerea legală a bunurilor este transferată către mandatar, în scopul de a păstra aceste active spre folosul beneficiarilor.

Trusturile sunt, de asemenea, un instrument excelent pentru planificarea fiscală internațională conformă și pentru protejarea confidențialității. Un trust oferă un nivel ridicat de intimitate, datorită faptului că acestea nu se găsesc în nici un registru public, spre deosebire de cele mai multe structuri corporatiste.

Impozitarea unui trust diferă de la o jurisdicție la alta, motiv pentru care este important să cereți consiliere profesională înainte de a configura un trust.

Oferim servicii de trust pentru corporații multinaționale listate la bursele organizate. Activele de trusturi includ numerar, depozite bancare, acțiuni, bijuterii, imobiliare și alte active mobile sau imobile.

De-a lungul anilor, am lucrat cu diverși clienți, în planificarea fiscală și gestionarea trusturilor, cu ajutorul echipei noastre profesionale de manageri, consultanți fiscali, avocați și administratori de încredere, dedicați pentru a furniza servicii complete, specializate.

Serviciile noastre de trust includ:

  • Acționarea ca protectori
  • Acționarea în calitate de administratori profesioniști
  • Configurarea unui trust în Elveția
  • Furnizarea de servicii fiduciare sau de mandatar